LVT
COLLECTIE

De Floover vloerpanelen hebben het uiterlijk van een laminaat deel. Er zijn echter een aantal grote verschillen. Belangrijkste is misschien wel dat de toplaag bestaat uit PVC. De voordelen van PVC zijn legio. Een aantal daarvan zijn: hoog geluiddempend vermogen, slijtvast, warm, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming.

Als u kiest voor Floover maakt u de juiste keuze. De Floover voldoet namelijk aan alle eisen die u als consument stelt aan een vloer. U zal er jarenlang plezier van hebben! De collectie bestaat uit 37 dessins in verschillende series. Kom snel achter de overige voordelen en welk design het beste bij u en uw toepassing past.

Floover LVT bestaat uit vijf verschillende lagen. De meest zichtbare is de transparante PVC laag, een laag die zorgt voor de hoge weerstand van de vloer en de bescherming van het decor. Samen met het gerecyclede PVC, wat zorgt voor elasticiteit, zorgen deze lagen samen voor een comfortabele oppervlakte om over te lopen. De vierde laag is het kenmerkende bruine HDF waarin het gepatenteerde “Uniclick” kliksysteem is verwerkt. Het “Uniclick” systeem zorgt langdurige, stabiele en solide verbinding, gemakkelijk te leggen en te verhuizen indien nodig. Als laatste hebben we de kurklaag. Kurk is de beste isoleerder van warmte en geluid. De vijf lagen samen is de ideale combinatie en gemaakt voor de Floover vloer.